Hoe maak ik een ticket aan?

Gewijzigd op Fri, 17 Feb 2023 om 03:22 PM

Je kunt gemakkelijk een ticket aanmaken door te klikken op "Dien een ticket in" rechts bovenin op deze pagina.

Hier kun je vervolgens gemakkelijk een ticket aanmaken dat vervolgens automatisch verstuurd wordt naar onze technische specialisten.

Alleen de velden met een asterisk (*) zijn verplicht. Toch willen we je vragen zoveel mogelijk in te vullen om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen!