Mijn webcam werkt niet

Gewijzigd op Tue, 14 Feb 2023 om 10:49 AM

Werkt jouw webcam niet en vind je hem ook niet terug in het apparaat beheer? Dan kan dit artikel de oplossing bieden!

BTO laptops zijn uitgerust met een sterke beveiliging die de webcam compleet loskoppelt van Windows 10 of 11. Je kun gemakkelijk de webcam (her)activeren met de onderstaande sneltoets.

Fn + F10

Als je deze toetsencombinatie hebt gebruikt, werkt gewoonlijk jouw webcam weer en kun je beginnen met opnemen, uitzenden of vergaderen! Werkt dit niet? Maak dan een ticket aan!