Ondersteunt mijn BTO laptop Windows 11?

Gewijzigd op Tue, 12 Mar 2024 om 10:36 AM

Heb je een laptop gekocht vòòr de lancering van Windows 11 in het najaar van 2021? Dan kan het zijn dat jouw laptop geen Windows 11 ondersteunt. Microsoft heeft fabrikanten verrast met nieuwe systeemeisen die voor de aankondiging van Windows 11 verre van standaard zijn geweest. Klik hier om erachter te komen of jouw systeem klaar is voor Windows 11.